Protection – Insurance Agency Website Elementor WordPress Theme

Fortsattningsvis tvungen herre ladda i basal underrattelse forsavitt sig allena, bland ovrig fodelsedatum, kon sam bostadsort

0

Fortsattningsvis tvungen herre ladda i basal underrattelse forsavitt sig allena, bland ovrig fodelsedatum, kon sam bostadsort

Inskrivning

Darfor att protokollfora sig gallande Happy Pancake tvungen man rus i ett onskat anvandarnamn, en losenord sam indikera en gallande e-postadress.

Darfor att Happy Pancake befinner si en dejtingsajt utvecklat just stav manniskor som bor i Sverige valjer hane nagon svensk ort sam kommun. Till slut plikt hane valja forsavitt herre soker man alternativt kvinnor igeno tjansten, aven godta medlemsvillkoren sasom sidan har. Vi atervander mot dem langre ner.

Nar karl ager fyllt i ovannamnda uppgifter samt klickat gallande ”registrera” dyker det op f fakta sasom befinner si riktad at nya medlemmar. Bland ovrigt far karl fakta forsavitt att en aktiveringsmejl har skickats sasom hane tvungen intrad och klicka kungen darfor att aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas saklart till den mejladress sasom ni angav intill registreringen, bese i spammappen om du icke hittar det! Det informeras samt forsavit att uppsyn blad befinner si sidan sasom herre landar pa nar karl loggar in i framtiden, samt att karl bland ovrig kan tipsa kompisa ifall Happy Pancake.

Det specificeras tillika tva viktiga saker i det ha stadium. Forut det ett att hane evig skal respektera det sasom andra skriver i deras profiler, sam att karl ska uppfora sig hansynsfullt i jamforelse me andra medlemmar.

Pro det andra att Happy Pancake inte ar ratt omrade om karl enkom soker sexuella kontakter. Forsavit man laddar op eller skickar in en framforande med ett sadant onsknin odla kommer saken dar icke att godkannas.

Grima framtoning

Mode-riktig villig grima framtoning kan herre ladda upp nago profilbild. Denna visas stav andra medlemmar sam n borde eftersom utse nagon bild darborta karl molnfritt sam otvetydigt ser att det ar du.

Valjer herre till exempel nagon gruppbild kan det befinna nago duktig plan att reducera den sa att det ej rader marklig tvivel ifall vem ni befinner sig kungen bilden. Nar man inneha laddat op ett fotografi tar det en aning tidrymd fore andra konsument kan Tyskt kvinnor som söker american.men se saken dar, alldenstund bilden frams tvingas godkannas. Det har formodar vi befinner si at darfor att kringga oanstandig bilder.

Man kan samt lagga till nagon presentationstext mirakel Min framtoning. Denna text maste vara atminstone 200 marke och uttrycka de sjalv ocksa den n soker.

Utvecklarna av Happy Pancake ger nagra exempel gallande saker som dom ick vill betrakta i presentationer, och saso kan utmynna att presentationen underkanns: Lankar mo andra hemsidor, upprepning itu saken da framforande saso star under din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Om presentationen bryter mot flertal stadgar kan det resultera i att hela ditt konto kungen Happy Pancake blir avstangt. Det innefatta salede att vart lyhord har.

Av grima framtoning kan hane navigera fortsattningsvis mot ett par undersidor: ”Mer forsavitt mig” och ”Intressen”. Nedanfor ”Mer forsavitt mig” kan hane komplettera fakta ifall sitt yttr, arbete/utbildning, installningar (till exempel mo alkohol, politisk installning, religion, rokning, osv).

Karl kan aven indicera sitt stjarntecken, forsavit karl age barn och ifall herre age kreatu. Mirakel ”Intressen” far hane upp flertal valmojlighet som man kan kryssa stav. Det har befinner si kategoribaserat tillsamman darpa kategorier: foda samt intaga, musik, rulle samt TV, trender sam fagring, sport, resor, lek, intresse, litteratur samt kultur, ocksa anna.

Mirakel respektive genre finns flera valmojlighet, exempelvi rap, disco, house, R&B samt metal under musik. Det dyker tillika upp forslag gallande konkreta artister sasom exempelvis David Guetta alternativ Bruno Mars.

Det befinner sig fast an inte i synnerhet flera konkreta artister saso dyker upp samt vi anser att det vart konstigt att det ick gick att anteckna in nagot sjalv (herre tvungen utse bland de fa artister sasom namns).

Grima sida

Gallande Min sida kan man betrakta foremal sasom inneha skett hett villig ens blad. Bland ovrig kan herre betrakta vem som ager besokt ens profil, forsavitt herre har mottagit nago flort ocksa forsavit hane age olasta meddelanden. Dessutom finns alternativ sasom snabbmatchning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *