Protection – Insurance Agency Website Elementor WordPress Theme

Kan du avlona fo Tinder tillsammans e PayPal-konto?

0

Kan du avlona fo Tinder tillsammans e PayPal-konto?

Forsavit ni vill fa mer Tinder-atgard sam innehava en aning bonus pengar, kan Tinder positiv eller Tinder Gold existera det ni soker. Do forbattrar den ursprungliga Tinder-upplevelsen samtidigt som dom lagger mot nagra utvecklande Asien brud funktioner. Skad ifall du vill arrangera sakerna gomda eller rengora, kan n avlona fo Tinder tillsamman ditt PayPal-konto?

N kan bekosta akte Tinder tillsammans PayPal, skada endast indirekt. Tinder anvander appabonnemang for att f betalt, vilket innebar att ni staller in din ersattning i Apple alternativ Google. N kan bekosta forut dessa tjanster tillsamman bistand fran PayPal, varfor n blott kan finansiera for Tinder med ditt PayPal-konto indirekt.

Bekosta forut Tinder Fordel alternativ Tinder Gold

O du allareda aga Tinder sam vill ha mer, kan Tinder positiv alternativt Tinder Gold overlamna hur sa n behover. Tinder Plus kostar akte narvarande $ 9, 99 i manaden sam erbjuder en betydelse funktioner saso utfor att appen blott ar lite battre. Tinder Gold kostar en tillag $ 5 per manad och erbjuder tycker om dej. Sjalv tacker funktionerna langst ne.

Ge ut pro Tinder igenom Apples App Store

  1. Skrida mo App Store p din division.
  2. Zappa mot botten.
  3. Logga in tillsamman ditt Apple-ID
  4. Bladdra ned mo Prenumerationer samt valj handha.
  5. Valj Tinder samt stall in reglaget for automatisk fornyelse mot gallande eller valj subskribera.

Forsavitt du ager PayPal installd saso betalningsalternativ i App Store kan n avlona via den metoden. N kan aven anvanda dina prenumerationer genom iTunes, andock det verkar lattast.

Avlona forut Tinder via Google Play Butik

Dito forfaringssatt funka for Google Play affar. Ni kan aven bekosta via appen skad sjalv gillar Google Play affar mer.

  1. Trad mot Google Play Affar.
  2. Sok postumt Tinder i listan over installerade appar samt valj dess part.
  3. Valj anvanda prenumerationer.
  4. Valj Boka.

N kan avbryta ditt Tinder-abonnemang i via att genomfora likadan steg och valja Avbryt alternativ fullgora prenumerationen. Nar du har avslutat din Tinder-prenumeration kan n anvanda premiumfunktionerna fram mot slutet fran din faktureringsperiod. Enar atergar n at den frikann versionen fran appen.

Vad erbjuder ett Tinder-abonnemang?

Tinder gagna erbjuder obegransat sortimen, 5 bra gilla ett dag, 1 Tinder Boost nago manad, Passport sam Spolning, mojligheten att angra din senaste swipe. Tinder Gold lagger at dig som du uppskattar.

Obegransat Likes ar enastaende ifall du bor nagonstans med manga Tinder-anvandare. N kan botten upp riktigt laka dagen och aldrig ga ut. Den fria appen begransar dina riktig swipes, vilket ar godta akte lediga anvandare alternativt dom i mindre stader, skada ifall du bor nagonstans befolkade eller vill anvand appen mot sin fulla formaga, behover n mer.

Obegransat Likes jatte Likes ar forut o n minsann gillar nagon och vill se mo att dom marker dig. Sjalv finner dessa skumma andock mycket fran folk gor det icke sa att n farsa mer ut fran dem. Tinder Boost placerar ditt profilkort langst op i dacken gallande dina potentiella matcher. Ju oftare du ses, desto mer troligen amna n sippas.

Passet tillater dej att andra din geografiska omrade. Behandig ifall ni reser eller arbetar kungen vagen. Rewind ar den mest anvandbara funktionen arme. Det later de angra din senaste svepning. Gangbar ifall ni inte uppmar och oavsiktligt sveper vanster gallande nagon n gissa att du tillracklig vill. Do kommer att komm aterigen i din stack, men forsavitt n inte vill vanta, kommer Rewind att hjalpa till.

Tinder Gold-funktionen uppskattar dej ar typ farsk. Det utfor att n kan beskada vem sasom age swiped genast p dej allareda. Vanligtvis mast n vanta sam beskada forsavit n matchar nar n sveper riktigt sjalv. Gilla n ager e visst fonster som visar de all som allareda inneha swiped riktig pa de. Det ha ar nagon tidsbesparare for populara folks. Forsavit ni tycker att din framtoning fader avsevart upphet, gilla du tillracklig vartha investeringen.

Pa grund bruten hurda foretaget hanterar abonnemang kan du inte spendera for Tinder med ditt PayPal-konto. Om ni anvander PayPal i App Store eller Google Play kan n bruka PayPal akt att erlagga, inte bums.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *